Programok

Kedves Hölgyek,
Induljon a visszaszámlálás….induljon a Csillagom Bortúra!
December 10-vel a különböző borokból készült forralt bor és forró tea is átmelegíti a lelkünket és a kezünket! 
Gyere, tarts velünk az ELSŐ NŐI TÉLI bortúrán, nehogy lemaradj és bánd, hogy nem voltál velünk! Finom borok, mézeskalács, sült gesztenye és még mennyi finomság…Az este beköszöntével indul a zene!
Alkossunk maradandót együtt!

További hasznos infók a Csillagom Bortúra Facebook oldalán és a www.csillagombortura.hu weboldalon!


Első alkalommal kerül megrendezésre 2022. május 14-én Magyarország első női bortúrája egy gyönyörű sváb faluban, Nemesnádudvaron!

Résztvevő borászatok: Rittgasszer Pincészet, Melcher Pince, Gruber Pincészet, Leirer Pince, Hollósy Pince, Bertilla Borvilla, Schauer Pince, Engelhardt Pince, Bergmann Pince, Koch Borászat

A finom falatok, kiváló borok és zene mellett hazai kézműves termékekkel is találkozhatsz! A bortúra teljesítőinek pedig meglepetés ajándékkal kedveskedünk!

Ne habozz! Élvezd az estét barátnőid társaságában!

További információk: csillagombortura.hu


Induljon a 2022. borkóstolós éved Nemesnádudvaron!
2022. április 30-án kilenc borász vár Téged szeretettel pincéjében, kiváló borok társaságában.

Állomások: Gruber Pincészet, Bergmann Pince, Rittgasszer Pincészet, Bertilla Borvilla, Schauer Pince, Engelhardt Pince, Melcher Pince, Koch Pince, Hollósy Pince

A bortúra jegy ára 4.500 Forint, amely 15 darab kóstoló jegyet, illetve egy borospoharat foglal magában. Jegyek elérhetőek a Hollósy boltokban, továbbá a rendezvény napján a Bertilla Borvillában a Máriavölgye pincesoron.

Nemesnádudvari Borbarátok Egyesület


SZENT MIHÁLY-NAPI BORTÚRA

2021. szeptember 25. (szombat), Nemesnádudvar Máriavölgye Pincesor

„Idén is megrendezésre kerül a Szent Mihály-napi Újbor Ünnep keretein belül a Szent-Mihály-napi Bortúra. Találkozzunk a pincesorokon, látogassatok el a bortúra állomásokra és kóstoljátok meg Nemesnádudvar kimagasló borait!

A bortúra jegy 15 darab kóstoló jegyet, illetve egy borospoharat foglal magában. Jegyek elérhetőek a Hollósy boltokban, továbbá a rendezvény napján a Bertilla Borvillában a Máriavölgye pincesoron.”

Nemesnádudvari Borbarátok Egyesület


VI. Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál

2021. augusztus 21. (szombat), Nemesnádudvar Máriavölgye Pincesor

„Az idei évben ismét megrendezésre kerül!

  • 10 élőzenés látványfőzőpont
  • Nemzetközi főzőcsapatok
  • Vadétel különlegességek, többek között: strucc, vízibivaly, borz, nyárson sült vaddisznóMichelangelo kedvence közel 500 éves recept alapján.
  • Nemesnádudvari érmes borok és Külföldi vendégborászok nedűi.
  • Szent Hubertusz mise

És még sok meglepetés vár, ha ellátogatsz hozzánk és ezt a napot velünk töltöd! Túrajegy maximum 500 db és kizárólag elővételben lesz elérhető.”

Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál

Az esemény képeit ide kattintva tekintheted meg!